Ивановић после „плус 43“ против Цедевита Олимпије: Има још простора за напредак

Izvor: GradskeInfo.rs, 09.Okt.2023, 07:35

Ивановић после „плус 43“ против Цедевита Олимпије: Има још простора за напредак

Имали смо прави приступ против добре екипе, али очито нису нашли свој стил игре. Играли смо онако како је потребно да играмо, рекао је тренер кошаркаша Црвене звезде Душко Ивановић после убедљиве победе против Цедевита Олимпије (94:51). Фото: АБА лига/Драгана Стјепановић „Има још >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << простора за напредак. Момци су одиграли фокусирано ангажовано и дисциплиновано, али још нисмо стигли до онога што желимо да играмо“, истакао је Звездин тренер на конференцији за медије и додао да има само једну замерку – шест изгубљених лопти у првих пет минута.
Прокоментарисао је и чињеницу да је Бразилац Јаго дос Сантос, који је „заменио“ Милоша Теодосића промашио 10 тројки.
„Има много енергије и жеље, мислим да има квалитет и мање-више вечерас је имао потребну агресивност, али треба гледати не само његов напад, већ и остале сегменте у игри“, закључио је Ивановић.
Arsenal napokon srušio Mančester Siti

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ивановић после „плус 43“ против Цедевита Олимпије: Има још простора за напредак се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.