Министарка Танасковић на 43. Конференцији УН-а за храну и пољопривреду у Риму

Izvor: GradskeInfo.rs, 02.Jul.2023, 15:29

Министарка Танасковић на 43. Конференцији УН-а за храну и пољопривреду у Риму

Министарка пољопривреде, шумарства и водопривреде Јелена Танасковић изјавила је данас да је посета 43. Конференцији Организације Уједињених нација за храну и пољопривреду (ФАО) у Риму изузетно значајна за Србију, као и да је у току тродневне посете имала бројне састанке и прилику >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да разговара са генералним директором ФАО-а Ћу Донгјуом. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић „Са Донгјуом смо разговарали билатерално, приликом чега сам му представила сарадњу у смислу помоћи Србији за поплављена подручја“, рекла је Танасковићева.
Како је истакла, на маргинама је разговарала са министрима пољопривреде Северне Македоније и Руске Федерације о побољшању и унапређењу већ добре сарадње.
Министарка је подсетила да је на 43. Конференцији одржано гласање за генералног директора ФАО-а.
„Данас је одржано гласање за директора ФАО, које је управо завршено. Чекају се резултати. Искрено се надам да ће проћи у најбољем реду. Донгју је подржавао Србију у претходном мандату и надам се да ће и у наредном периоду дати сву подршку нашој земљи“, поручила је она.
Veštačkom inteligencijom prenose istinu o Srbima na Kosovu i Metohiji

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Министарка Танасковић на 43. Конференцији УН-а за храну и пољопривреду у Риму се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.