АЗ Алкмар издао забрану доласка на стадион за 43 навијача

Izvor: GradskeInfo.rs, 26.Maj.2023, 11:36

АЗ Алкмар издао забрану доласка на стадион за 43 навијача

Фудбалски клуб АЗ Алкмар саопштио је да је издао забрану уласка на стадион за 43 своја навијача, која су напала присталице Вест Хема током полуфиналне утакмице у Лиги конференција. Фото: Танјуг/AP Photo/Peter Dejong Инцидент се догодио 18. маја, током реванш утакмице полуфинала Лиге конференција, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кад су домаћи навијачи покушали да дођу до дела трибине на коме су биле смештене породице и пријатељи фудбалера Вест Хема, али их је зауставила неколицина присталица лондонског клуба.
Фото: Танјуг/AP Photo/Peter Dejong Вест Хем је у тој утакмици победио 1:0 и укупним резултатом 3:1 прошао у финале Лиге конференција.
Холандски клуб саопштио је да би могао да изрекне још забрана навијачима.
Фото: Танјуг/AP Photo/Peter Dejong „АЗ је издао 43 забране уласка на стадион као одговор на прошлонедељне нереде. Ради се о посетиоцима који су били умешани у недолично понашање на полуфиналној утакмици у Алкмару. Није искључено да ће бити још забрана. Осим ове одлуке клуба, кривична истрага надлежних органа је у току“, наводи се у саопштењу клуба.
Superliga Srbije: Sutra rasplet u trci za opstanak, u nedelju odluka o koti dva

Преузмите андроид апликацију.
Чланак АЗ Алкмар издао забрану доласка на стадион за 43 навијача се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.