Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 07:31

Бела кућа издваја 42 милијарде долара како би проширила приступ брзом интернету

Бела кућа је данас саопштила да ће америчка влада издвојити 42 милијарде долара како би проширила приступ брзом интернету. Фото: WikimediaComonns/PLBechly Како се наводи, новац ће бити подељен између 50 савезних држава, преноси Ројтерс.
На врху листе су две најмногољудније државе, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Тексас и Калифорнија, који ће добити 3,1 милијарду, односно 1,9 милијарди долара.
„Имамо историјску прилику да направимо стварну разлику у животима људи и да се побринемо да искористимо тај потенцијал и да људи те промене осете за својим кухињском столом, у својим заједницама и двориштима“, рекао је шеф кабинета Беле куће Џеф Зентс.
Više cene cigareta od 1. jula za oko 10 dinara

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Бела кућа издваја 42 милијарде долара како би проширила приступ брзом интернету се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.