Вашингтон изабрао Тристана Вукчевића као 42. пика на драфту

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 12:00

Вашингтон изабрао Тристана Вукчевића као 42. пика на драфту

Српски кошаркаш Тристан Вукчевић изабран је ноћас као 42. пик од стране Вашингтона у другом кругу овогодишњег НБА драфта. Фото: Танјуг/AP /Eugene Hoshiko Млади кошаркаш је под уговором са „црно-белима“, што значи да постоји могућност да остане у Партизану наредне сезоне или да буде откупљен >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од стране НБА клуба који га је изабрао.
Вукчевић је играо за млађе категорије Реала, као и за први тим. Након мадридског тим, 2022. године потписао је за Партизан. Ове сезоне је у АБА лиги одиграо 22 меча и просечно постизао 8,1 поен.
Obradović: Navijači Partizana su šampioni, hvala državi na velikoj pomoći

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Вашингтон изабрао Тристана Вукчевића као 42. пика на драфту се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.