Израел потврдио да ће данас бити ослобођена 42 Палестинца осуђена за тероризам

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Nov.2023, 14:09

Израел потврдио да ће данас бити ослобођена 42 Палестинца осуђена за тероризам

Израелска затворска служба саопштила је да је примила списак од 42 Палестинца осуђена за тероризам који ће данас бити ослобођени у оквиру споразума са Хамасом, док ће та палестинска милитантна група касније данас такође ослободити групу талаца из Газе. Фото: Танјуг/AP Photo/Ohad Zwigenberg Ово >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << је други од четири дана примирја у којима се очекује да ће такве размене бити спровођене, уз могући додатни дан прекида ватре уколико Хамас пристане да ослободи још талаца, преноси Тајмс оф Израел.
Израелска затворска служба потврдила је да ће затвореници пре пуштања на Западну обалу или у источни Јерусалим бити пребачени у затвор Офер на Западној обали ради медицинских прегледа које би требало да спроведе Међународни црвени крст.
Наводи се да ће они бити пуштени на слободу тек након што група талаца које држи Хамас буде ослобођена и прописно идентификована.
Zelenski: Rusija tokom noći lansirala više od 70 dronova Šahed, većina oborena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Израел потврдио да ће данас бити ослобођена 42 Палестинца осуђена за тероризам се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.