Српски тенисер Новак Ђоковић започео 416. недељу на врху АТП листе

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Mar.2024, 13:15

Српски тенисер Новак Ђоковић започео 416. недељу на врху АТП листе

Српски тенисер Новак Ђоковић започео је данас 416. недељу на врху АТП листе и тако наставио да помера границе. Фото: Танјуг/AP Photo/Mark J. Terrill Сад је јасно да ће Ђоковић остати на челу листе најмање до 8. априла, без обзира на учинак на мастерсима у Индијан Велсу и Мајамију, а до тада ће >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << скупити 419 недеља на врху и са 36 година и 322 дана оборити рекорд Роџера Федерера као до сада најстаријег тенисера на првом месту.
На данас објављеној АТП листи Ђоковић има 9.675 бодова, 870 више у односу на другопласираног Шпанца Карлоса Алкараса, који је ноћас прошао у осмину финала Индијан Велса победом против Феликса Ожеа-Алијасима. На трећем месту је Италијан Јаник Синер, следе руски тенисери Данил Медведев и Андреј Рубљов, Немац Александер Зверев, Данас Холгер Руне и Пољак Хуберт Хуркач.
Девети је Норвежанин Каспер Руд, а десети Аустралијанац Алекс де Минор.
Када је реч о осталим српским тенисерима, Ласло Ђере и Душан Лајовић су пали за по једно место и сад су на 36, односно 56. месту, док је Миомир Кецмановић напредовао за шест позиција и тренутно је 47. играч света.
Хамад Међедовић је пао на листи за три позиције и налази се на 119. месту.
Sferopulos: Pristup meču je bio na željenom nivou

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Новак Ђоковић започео 416. недељу на врху АТП листе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.