Српски тенисер Новак Ђоковић започео 413. недељу на првом месту АТП листе

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Feb.2024, 14:14

Српски тенисер Новак Ђоковић започео 413. недељу на првом месту АТП листе

Српски тенисер Новак Ђоковић започео је данас 413. недељу на првом месту АТП листе, чиме је наставио да увећава сопствени рекорд. Фото: Танјуг/AP Photo/Andy Wong Ђоковић на првом месту АТП листе има 9.855 бодова. Српски тенисер има 750 бодова више у односу на другопласираног Шпанца Карлоса >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Алкараза, који је сакупио 9.105 поена.
Италијански тенисер Јаник Синер је напредовао за једно место и тренутно је трећи тенисер света са 8.270 поена. Синер је после освајања титуле у Ротердаму стигао до најбољег пласмана у каријери. Рус Данил Медведев је пао на четврто место АТП листе са 8.265 бодова.
Потом следе Рус Андреј Рубљов, Немац Александер Зверев, Данац Холгер Руне, Пољак Хуберт Хуркач и Аустралијанац Алекс де Минор, који је напредовао за два места и сада је девети тенисер света. Американац Тејлор Фриц је пао на десету позицију, док је Грк Стефанос Циципас сада 11. тенисер света.
Што се тиче осталих српских тенисера, Ласло Ђере је задржао 35. позицију на АТП листи са 1.220 бодова, док је Миомир Кецмановић пао за чак 14 позиција и тренутно је 40. играч света са 940 поена. Душан Лајовић је задржао 58. место на АТП листи са 912 бодова, док је Хамад Међедовић 109. тенисер света са 577 поена.
Preminuo bivši predsednik Fudbalskog saveza Beograda Ratomir Raša Babić

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Српски тенисер Новак Ђоковић започео 413. недељу на првом месту АТП листе се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.