Путничка возила на Градини чекају два сата, на Прешеву 40 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 12:40

Путничка возила на Градини чекају два сата, на Прешеву 40 минута

Путничка возила на граничном прелазу Градина, на излазу из земље, чекају два сата, саопштио је данас Ауто-мото савез. Фото: Танјуг/Ђорђе Крстић Како се наводи, поменуто задржавање аутомобила и аутобуса последица је активности суседних граничних органа.
Према информацијама >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Управе граничне полиције, добијеним у 10:00 сати, на прелазу Прешево, такође на излазу из земље, путничка возила чекају 40 минута.
Камиони на граничном прелазу Хоргош, такође на излазу, чекају пет сати, а на Келебији један сат. И та задржавање камиона последица су активности суседних граничних органа, додаје се саопштењу АМСС.
На осталим ГП нема дужих задржавања за све категорије возила.
Према последњим информацијама добијеним од Јавног предузећа „Путеви Србије“, на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
АМСС напомиње да, пошто се налазимо на почетку летње туристичке сезоне, може се очекивати већи број возила на путним правцима, пре свега ка Северној Македонији, Бугарској и Црној Гори. На главним граничним прелазима повремено је могућ већи број возила па је боље користити мање алтернативне прелазе. У поподневним сатима, вожња ће бити захтевнија због прогнозираних пљускова и мокрих коловоза, па се возачи саветују да поштују саобраћајну сигнализацију и прилагоде брзину кретања условима на
путу.
Mojsilović obišao radove na izgradnji strelišnog kompleksa kod Bujanovca

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Путничка возила на Градини чекају два сата, на Прешеву 40 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.