Обрадовић: Треба да играмо концентрисано свих 40 минута

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Apr.2023, 07:53

Обрадовић: Треба да играмо концентрисано свих 40 минута

Тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић изјавио је након утакмице са Игокеом да није задовољан издањем његове екипе у одбрани. Фото: Танјуг/Страхиња Аћимовић Кошаркаши Партизана победили су екипу Игокее 89:74 (33:25, 17:19, 18:13, 21:17) у утакмици 25. кола АБА лиге. „Прва ствар, желим >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << да кажем да ми је драго што имамо оволики број навијача на утакмици. Лепо је видети децу на утакмици АБА лиге, против тима који игра добро, и вечерас су играли добро и паметно. Ми смо играли на махове и било је довољно да победимо убедљиво. Остају две утакмице у АБА лиги, против озбиљних тимова, Задра и Будућности у гостима. Следи нам и последњи меч у Евролиги против Панатинаикоса“, изјавио је Обрадовић.
Осврнуо се тренер „црно-белих“ на игру у одбрани његове екипе. „Треба да играмо концентрисано свих 40 минута. Стоји да на овим утакмицама треба распоредити минутажу. То смо хтели. На почетку треће четвртине смо за два и по минута примили осам поена на полагање и онда је петорка која је после ушла примила само пет поена. Ту све почиње и завршава се. То ће бити критеријум. Ко игра одбрану, он ће играти. Дајем шансу свима, сви се труде и тренирају, али им треба поставити питање – због чега тренирате и улазите у салу, ако долазите овако на утакмицу, ако не поштујете себе и противника, сваку лопту, пре бонуса имате право да направите фаул, а ми примимо осам лаких поена на полагање? То ће тако да буде увек. Радимо корекције на тренингу, а онда када се олабави ситуација то ће да буде исто“, закључио је Обрадовић.
Gober: Izvinjavam se navijačima, klubu i posebno Kajlu Andersonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Обрадовић: Треба да играмо концентрисано свих 40 минута се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.