Судар воза са машином за чишћење снега у Чикагу, скоро 40 људи повређено

Izvor: GradskeInfo.rs, 17.Nov.2023, 11:23

Судар воза са машином за чишћење снега у Чикагу, скоро 40 људи повређено

Скоро 40 људи је повређено, од којих неки теже, када се приградски воз у Чикагу сударио са машином за чишћење снега са пруге, саопштила је ватрогасна служба. Фото: Танјуг/Ashlee Rezin /Chicago Sun-Times via AP Како је наведено, путнички воз је ударио у опрему за уклањање снега, у четвртак, нешто >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пре 10.35 часова по локалном времену, на северној страни града, у близини станице Хауард ЦТА, преноси АП.
Воз у којем је био 31 путник и седам радника сударио се са шинским возилом које се спорије кретало, навела је ватрогасна служба.
Тридесет осам особа, укључујући четворо деце, пребачено је у обласне болнице, а троје повређених је тешко повређено, иако повреде нису опасне по живот, саопштили су здравствени званичници. Машиновођа воза је међу теже повређенима, објавили су локални медији.
На место незгоде упућено је најмање 15 возила хитне помоћи.
Национални комитет за безбедност саобраћаја објавио је да шаље свој тим како би истражио инцидент, а железнички саобраћај на овом делу је привремено обустављен, наводи АП.
SAD će obezbediti Ukrajini do 500 miliona dolara za jačanje energetskog sistema

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Судар воза са машином за чишћење снега у Чикагу, скоро 40 људи повређено се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.