Стиже фактура у Хумску – „гробари“ направили штету од 40.000 евра

Izvor: GradskeInfo.rs, 10.Mar.2024, 16:10

Стиже фактура у Хумску – „гробари“ направили штету од 40.000 евра

Суботњи 172. „вечити“ дерби нас је све одушевио у смислу да не памтимо када смо видели већи број голова и шанси, те занимљивошћу вратио веру у фудбал. Фото: Танјуг/Владимир Порчић Али, увек постоји и та друга страна медаље и навијачки колорит која је такође традиција највеће фудбалске >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << светковине.
Овог пута, навијачи Партизана су дошли у огромном броју на стадион „Рајко Митић“, али су и оставили велику штету за собом.
Наиме, поломљен је велики број столица, део и запаљен, док је други део завршио на атлетској стази.
На јужној трибини је уништено неколико стотина столица, а укупна штета износи око 40.000 евра.
Фактура за плаћањем ће се, највероватније, већ у понедељак наћи на столу администрације у Хумској улици.
 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Стиже фактура у Хумску – „гробари“ направили штету од 40.000 евра се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.