4 načina da smršate jedući testeninu

Izvor: Kurir, 07.Feb.2015, 20:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4 načina da smršate jedući testeninu

Ukoliko želite da se oslobodite viška kilograma, ne morate da se oslobodite i ugljenih hidrata. Ustvari, pasta vam čak može pomoći da sagorite masti!

Ovaj članak je preuzet sa sajta Men's Health.

VELIKI SIR

Crna maslina i feta

Ne verujete, ali ipak vaš omiljen preliv i dalje možete da jedete i to bez ikakve brige. Pet obroka nedeljno paste prelivene sa ovim namirnicama pomoći će vam da sagorite masti, otkrili su na Australia’s >> Pročitaj celu vest na sajtu Kurir << Curtin University.

MEŠAVINA KOJA ĆE VAS ZASITITI

Zeleno povrće i čili

Napravite svoju prolećnu testeninu. Testenina sa zeleni povrćem i čilijem zasitiće vas dovoljno da ceo dan nećete morati da jede ništa dugo, kažu nutricionisti sa Institute for Optimum Nutrition.

OSTANITE MIRNI

Jednostavni špageti

Nemojte da prekuvate pastu, jer je tako ukusnija. Predugo kuvanje menja strukturu ugljenih hidrata, izveštava Utah’s Dept of Health. Skinite špagete 2 minuta ranije od uobičajenog kuvanja.

PROBAJTE BOSILJAK

Sos sa paradajzom

Kada rešite da napravite sos od paradajza dodajte i bosiljak. Ova biljka smanjuje nivo hormona kortizola, koji potpomaže skladištenju masti. Bez bosiljka vaša dijeta neće biti efikasna!

SA SAJTA MEN'S HEALTH PREPORUČUJEMO VAM JOŠ:

5 načina da prepoznate sponzorušu

Zašto u toku seksa maštamo o nekoj drugoj ženi?

Kako krvna grupa utiče na vaše zdravlje

Vežbe koje će vas spremiti za fenomenalnu partiju fudbala

NASMEJTE SE: http://www.menshealth.rs/fitness/4962

Nastavak na Kurir...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Kurir. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Kurir. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.