4. kolo Superlige: Sudije, TV prenosi i vrućina

Izvor: Mondo, 08.Avg.2017, 16:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

4. kolo Superlige: Sudije, TV prenosi i vrućina

Sve što je potrebno da znate o tekućoj rundi šampionata Srbije.

Foto: MN Press

Posle tri runde prvenstva u redovnim terminima - kolo u vanrednom terminu!

Samo tri ekipe u četvrti meč sezone ulaze sa maksimalnim učinkom (Crvena zvezda, Partizan i Vojvodina) i nadaju se produžetku serije, dok dva tima traže prve bodove u ovoj takmičarskoj godini koji su im preko potrebni (Borac i Bačka).

Upravo će Borac i Vojvodina odmeriti snage >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << na terenu u Lučanima, zbog rekonstrukcije stadiona u Čačku, i više o najavi tog susreta možete da pročitate OVDE, dok će rival "stare dame" već narednog vikenda biti Partizan koji pred svojim navijačima igra protiv odličnog Voždovca Ilije Stolice koji je nastavio gde je stao u prošloj sezoni i sa "zmajevima" je trenutno četvrti na tabeli. O tom susretu više možete da čitate OVDE!

Crvena zvezda će svoj meč 4. kola protiv Radnika igrati dan kasnije (četvrtak) u Surdulici, gde najavljuju pravi spektakl, o čemu više možete čitati OVDE!

Svi termini mečeva koji se igraju u sredu i četvrtak su od 20 časova, osim susreta Mačve i Radničkog u Šapcu, odnosno Bačke i Napretka u Bačkoj Palanci, s obzirom na to da stadioni ova dva kluba nemaju reflektore, a najavljene temperature u tom terminu su za 6-7 stepeni više nego u večernjim časovima, što će sigurno biti veoma naporno za fudbalere dva tima.

U Srbiji se i sutra očekuje pravi "tropski dan", o čemu se više možete informisati OVDE!

PAROVI 4. KOLA:

sreda

Mačva - Radnički 18.00

/Majo Vujović/

Bačka - Napredak 18.00

/Jovan Šegrt/

Borac - Vojvodina 20.00 (NAJAVA)

/Milan Ilić/

Čukarički - Mladost 20.00

/Ilija Brdar/

Partizan - Voždovac 20.00 (NAJAVA) (Arena sport 1)

/Aleksandar Vasić/

Rad - Zemun 20.00

/Dejan Santrač/

četvrtak

Javor - Spartak 20.00

/Bojan Nikolić/

Radnik - Crvena zvezda 20.00 (Arena sport 1)

/Nenad Đokić/

TABELA: Crvena zvezda 9, Partizan 9, Vojvodina 9, Voždovac 7, Spartak 6, Mačva 6, Mladost (-1) 4, Radnik 4, Radnički (-1) 3, Čukarički 3, Javor 3, Zemun 1, Napredak 1, Rad 1, Bačka 0, Borac 0.

Naredno kolo: Zemun - Čukarički, Vojvodina - Partizan, Napredak - Borac, Radnički - Rad, Crvena zvezda - Bačka, Spartak - Mačva, Mladost - Radnik i Voždovac - Javor.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.