Испробајте ове 4 вежбе за јачање мишића горњег дела тела

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Okt.2022, 15:00

Испробајте ове 4 вежбе за јачање мишића горњег дела тела

Дакле, ако желите да побољшате снагу горњег дела тела без потребе да дижете тегове, ево 4 вежбе које можете испробати на струњачи. Фото: Pixabay/scottwebb Подизање из бочног положаја Лезите на бок на простирку и ослоните се на лакат. Из овог положаја подижите и спуштајте горњи део тела >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << – ова вежба је одлична за јачање трицепса.
Подизање и спуштање у даску Јога блокови ће вам добро доћи за ову вежбу, али ако их немате, можете користити и неке сличне предмете – на пример књиге. Направите позу даске и ослоните се на блокове за јогу. Затим померите руке са јога блокова на под и обрнуто.
Алтернација Дупен – подигнути сто Ова вежба је одлична за јачање мишића рамена, као и трицепса. Ако вам је претешко, можете то олакшати тако што ћете постепено мењати једну позу у другу руку.
Подизање из лежећег положаја Лезите на стомак, увуците стомак, увуците кокцикс и лагано се подигните рукама од пода. Ова вежба је добра за јачање целог тела.
Ovo su najprljavije stvari u teretani

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Испробајте ове 4 вежбе за јачање мишића горњег дела тела се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.