Земљотрес јачине 4,3 степена погодио исток Турске

Izvor: GradskeInfo.rs, 19.Jun.2023, 15:38

Земљотрес јачине 4,3 степена погодио исток Турске

У Турској је данас забележен земљотрес јачине 4,3 степена, пренео је сајт Европског медитеранског сеизмолошког завода (ЕМСЦ). Фото: Танјуг/АР Како наводи ЕМСЦ, потрес се догодио на дубини од пет километара, односно, 41 километар западно од града Ерзурум, који је смештен на висини >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 1.900 метара.
Засад нема извештаја о евентуалној штети, а Ерзурум се налази на истоку Анадолије, односно на око 1.300 километара источно од Истанбула и има око 450.000 становника.
Milatović pozvan da poseti Ukrajinu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Земљотрес јачине 4,3 степена погодио исток Турске се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.