Земљотрес магнитуде 4,3 степена Рихтера погодио Румунију

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Jan.2024, 15:40

Земљотрес магнитуде 4,3 степена Рихтера погодио Румунију

Земљотрес магнитуде 4,3 степена Рихтера погодио је данас сеизмичку зону Вранча у Румунији, саопштио је Румунски национални истраживачки институт за физику Земље (ИНЦДФП). Фото: volcanodiscovery.com/ Према речима сеизмолога, земљотрес је умерен, али је то најјачи потрес који се догодио >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од почетка ове године.
Земљотрес је забележен на дубини од 72,8 км у близини следећих градова: 42 км западно од Фочана, 67 км источно од Сфинту Гхеоргхеа, 68 км северно од Бузауа, 81 км северно и источно од Брашова, 93 км јужно од Бакауа, 96 км југозападно од Бирлада.
Пола сата касније, догодио се још један слабији земљотрес у области Вранче на дубини од 76,6 км магнитуде 3,3, 43 км западно од Фокшана.
За сада нема информација о жртвама или причињеној материјалној штети.
Vulkan na jugozapadu Islanda smanjio aktivnost

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Земљотрес магнитуде 4,3 степена Рихтера погодио Румунију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.