Додик: Заједничка седница влада Репубике Српске и Србије 4. августа

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Jul.2023, 15:20

Додик: Заједничка седница влада Репубике Српске и Србије 4. августа

Председник Републике Српске Милорад Додик изјавио је данас да ће заједничка седница влада Републике Српске и Србије и седница Савета за спровођење споразума о специјалним и паралелним односима, бити одржане у Бањалуци 4. августа. Фото: PrtSc/buducnostsrbijeav Додик је рекао да ће након >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << тога бити одржано више билатералних састанак министара различитих ресора, пренела је РТРС.
„Онда ћемо председник Србије Александар Вучић и ја отићи на Петровачку цесту, где је колона српских избеглица бомбардована и у Другом светском рату, као и у акцији „Олуја“. Тамо ћемо положити венце и након тога доћи у Приједор на обележавање Дана сећања на Србе страдале у „Олуји“, истакао је Додик.
Počela 29. Drinska regata, više od 1.500 plovila od Perućca do Rogačice (FOTO)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Додик: Заједничка седница влада Репубике Српске и Србије 4. августа се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.