На прелазима Градина и Батровци путничка возила чекају 4 сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 18:35

На прелазима Градина и Батровци путничка возила чекају 4 сата

Према информацијама Управе граничне полиције у 17.15 часова на граничном прелазу Градина путничка возила на излазу из земље се задржавају четири сата, колико чекају и на граничном прелазу Батровци. Фото: Танјуг/Александра Орлић На граничном прелазу Шид камиони се задржавају >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << на излазу из земље два сата, док се на граничним прелазима Хоргош и Келебија, на излазу из земље теретна возила задржавају сат времена.
Путнички аутомобили на прелазу Прешево чекају 40 минута, наведено је у саопштењу Путева Србије.
На осталим граничним прелазима нема дужег задржавања за све категорије.
Selaković otkrio spomenik srpskim zarobljenicima i vojnicima u Kastelanu

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак На прелазима Градина и Батровци путничка возила чекају 4 сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.