На Хоргошу, Батровцима и Бездану камиони чекају 4 сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Jul.2023, 09:20

На Хоргошу, Батровцима и Бездану камиони чекају 4 сата

Према информацијама АМСС, на граничним прелазима Хоргош, Батровци и Бездан теретна возила јутрос на излазу из земље чекају четири сата. Фото: Танјуг/Министарство финансија Управа царина На граничном прелазу Шид камиони се задржавају три сата, док на Келебији чекају два сата.
>> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << />
На осталим граничним прелазима нема дужих задржавања за све категорије возила, наведено је у саопштењу АМСС.
Измене у саобраћају због најављених радова на путевима Према информацијама Путева Србије, на ауто-путу Е-763, на деоници Сурчин – Обреновац, најављени су радови на кошењу траве на банкинама који ће трајати до сутра, а обављаће се у периоду од 7 до 15 часова.
На ауто-путу Е-80, код тунела Банцарево, изводе се радови на прању леве тунелске цеви, ка Нишу, до 14. јула и то до 17 часова. Саобраћај се одвија двосмерно кроз десну цев тунела.
Како је наведено у саопштењу, на деоници Влашко Поље надвожњак Младеновац, најављени су радови на рехабилитацији пута до 30. августа уз наизменично пропуштање возила.
На деоници Мали Иђош – Фекетић, изводе се радови на рехабилитацији државног пута до 10. августа до 16 часова, уз наизменично пропуштање возила.
Такође, на деоници Башаид Меленци најављени су радови на рехабилитацији, до 12. септембра до 17 часова, уз наизменично пропуштање возила.
Наставак радова у улици Јована Суботића (ВИДЕО)

Преузмите андроид апликацију.
Чланак На Хоргошу, Батровцима и Бездану камиони чекају 4 сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.