Земљотрес јачине 4,2 степена погодио јутрос Румунију

Izvor: GradskeInfo.rs, 20.Jun.2023, 10:22

Земљотрес јачине 4,2 степена погодио јутрос Румунију

Земљотрес јачине 4,2 степена Рихтерове скале догодио се рано јутрос у Румунији, у округу Бузау, у 1:45 по локалном времену, према подацима Националног института за истраживање и развој физике Земље (ИНЦДФП). Фото: U.S. Geological Survey Земљотрес се догодио на дубини од 131,5 километара, 52 километра >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << северозападно од Бузауа,а за сада нема извештаја о причињеној штети, јавља Ађерпрес.
Такође, у 5:34, у округу Тулчеа, покрајина Добруџа, на дубини од 1,5 км, пријављен је слабији земљотрес јачине 2,7 степени Рихтерове скале.
Земљотрес јачине 5,2 степена Рихтерове скале забележен је 7. јуна у Арадском округу, у румунском делу Баната, на дубини од 5,6 км, а након тога уследило је 13 накнадних потреса, подсећа румунска агенција.
Gutereš: Neonacisti i beli suprematisti postali najveća pretnja u nizu država

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Земљотрес јачине 4,2 степена погодио јутрос Румунију се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.