АМСС: Путеви проходни, на Батровцима и Хоргошу теретњаци чекају око 4 сата

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Jun.2023, 07:26

АМСС: Путеви проходни, на Батровцима и Хоргошу теретњаци чекају око 4 сата

Последњи дан радне недеље обелезиће летњи услови вожње и добра проходност путева, у поподневним сатима очекује се већи интензитет саобраћаја на изласку из градова, саопштено је из Ауто-мото савеза Србије. Фото: Танјуг/Александра Орлић Очекује се и појачан саобраћај на аутопутевима >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и дуже време задржавања нанајфреквентнијим граничним прелазима, прво на улазним терминалима из правца Мађарске и Хрватске, а затим и на оним који воде ка Бугарској и С. Македонији.
Према последњим информацијама добијеним од ЈП “ Путеви Србије“ на наплатним станицама на аутопутевима у Републици Србији нема задржавања возила.
Према информацијама Управе граничне Полиције РС на путничким терминалима граничних прелаза нема задржавања. Док теретна возила на Батровцима и Хоргошу чекају четири сата на излазу, док је на Келебији задржавање два сата, наводи се у саопштењу АМСС.
Srednju školu u 2021/22. godini pohađalo 242.958 učenika

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак АМСС: Путеви проходни, на Батровцима и Хоргошу теретњаци чекају око 4 сата се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.