Izvor: GradskeInfo.rs, 28.Jun.2023, 08:04

Несвакидашња презентација игрица стиже у Свилару 4. јула

У простору Културне станице Свилара, у уторак, 4. јула у 19.00 часова очекује вас несвакидашња презентација игрица насталих на првом „Game Jam-u“ студената дизајна видео игара на Академији уметности у Новом Саду. Фото: PrtSc/svilara.kulturnestanice.rs  
Овај изазов подразумева такмичење тимова >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у изради прототипа видео игре на задату тему а све у временском оквиру од 33 сата. Такмиче се студенти АУНС студијских програма Дизајн видео игара, Анимација и VFX као и дизајн звука, музичка продукција.
Такмичарски део почиње 3. јула од 11.00 часова а завршава следећег дана, 4. јула у 20.00 часова када почиње церемонија жирирања и проглашење победника. Позивају се гејмери, ентузијасти и сви људи које занима прављење игара да нам се придруже на завршној вечери 4. јула од 19.00 часова у простору  културне станице Свилара.
Овом приликом позивају се од стране АУНС и компаније из индустрије, као и професионалце да нам се придруже као партнери или ментори.
Подршка оваквом евенту може открити неког будућег колегу/колегиницу, неку нову идеју али и пружити размену искустава и потреба едукатора, студената и индустрије.
Najslađa turistička tura “Novosadske kafane i poslastičarnice” očekuje Novosađane 2. jula

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Несвакидашња презентација игрица стиже у Свилару 4. јула се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.