Кошаркаши Монака победили Барселону и освојили треће место на Ф4 Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 21.Maj.2023, 18:03

Кошаркаши Монака победили Барселону и освојили треће место на Ф4 Евролиге

Кошаркаши Монака освојили су треће место на завршном турниру Евролиге, пошто су данас у Каунасу победили Барселону резултатом 78:66 (24:13, 20:15, 16:17, 18:21). Фото: Unsplash/Klara Kulikova Најефикаснији у екипи Монака био је Метју Стрејзел са 14 поена, док су Алфа Диало и Ели Окобо убацили по 10.
У >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << пораженом тиму најбољи је био Никола Миротић са 15 поена. Српски кошаркаш Никола Калинић провео је на терену 14 минута, а за то време имао је учинак од четири поена, два скока и две асистенције.
У финалу од 19 сати састаће се Реал и Олимпијакос.
Luka Jović strelac za Fiorentinu u remiju sa Torinom

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Монака победили Барселону и освојили треће место на Ф4 Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.