Кошаркаш Реала Венсан Поарије пропушта Ф4 у Каунасу због повреде

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Maj.2023, 12:50

Кошаркаш Реала Венсан Поарије пропушта Ф4 у Каунасу због повреде

Кошаркаш Реала Венсан Поарије због повреде неће играти за мадридски клуб на завршном турниру Евролиге, који ће бити одржан од 19. до 21. маја у Каунасу, преносе шпански медији. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Поарије је у априлу оперисао слепо црево, а три недеље је био ван терена. >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Он је одиграо други меч четвртфинала плеј-офа Евролиге против Партизана, али је потом због повреде пропустио наредне три утакмице.
Француски кошаркаш је ове сезоне у Евролиги просечно постизао 6,1 поен и имао је четири скока по утакмици. Реал ће у петак у полуфиналу Ф4 Евролиге играти против Барселоне, док се у другом полуфиналу састају Олимпијакос и Монако.
Klop: Obezbedili smo Evropu, pre sedam nedelja nisam verovao da je ovo moguće

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаш Реала Венсан Поарије пропушта Ф4 у Каунасу због повреде се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.