Кошаркаши Партизана вечерас против Реала имају другу „меч лопту“ за Ф4

Izvor: GradskeInfo.rs, 04.Maj.2023, 09:05

Кошаркаши Партизана вечерас против Реала имају другу „меч лопту“ за Ф4

Кошаркаша Партизана вечерас од 20.30 сати у Штарк арени дочекују Реал Мадрид и имају другу „меч лопту“ за пласман на Фајнал-фор Евролиге. Фото: Танјуг/Милош Миливојевић Црно-бели воде у четвртфиналној серији плеј-офа 2:1, након што су Мадриђани пре два дана победили у Арени и вратили >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << се у игру после два тријумфа српског тима у главном граду Шпаније.
Утакмица ће због трагедије у Основној школи „Владислав Рибникар“ почети минутом ћутања, а неће бити музике, ни спектакла, као у трећем мечу. „Плеј-оф је увек такав, игра се на свака два дана. Утисак је исти. Имали смо једну од лошијих утакмица последњих месеци, играчи су свесни тога. Знамо сви колико је Матијас Лесор важан за наш тим, али смо и без њега били у егалу. То је то. Морамо квалитетније. Треба схватити да је утакмица 40 минута. Знамо да је испред нас велика шанса“, изјавио је тренер кошаркаша Партизана Жељко Обрадовић.
Лесор се враћа у тим након суспензије, али осим капитена Кевина Пантера, који има још један меч казне, неће бити ни Алексе Аврамовића.
Са друге стране, Реал ће бити јачи за Габријела Дека.
„Алекса је повредио руку и он ће ићи на операцију у петак, то је само друга рука, али иста ствар као и прошле године када се повредио, претпоставке да ће бити мања пауза, али ја не би сад о томе. Десило се опет Алекси нажалост. То је део свега овога чиме се ми бавимо“, истакао је Обрадовић.
Помињало се и одлагање утакмице због трагедије у школи „Владислав Рибникар“, али Обрадовић истиче да би проблем представљао термин. „Сви смо били у неверици када смо чули вест. Изјављујем саучешће свим породицама, велика трагедија. Не знам шта да кажем око одлагања, проблем је термин. Када би могли да играмо? Реал има обавезе, све то би довело до невероватних померања. Не знам, није питање за мене, сви смо у шоку. Колико сам ја схватио, играћемо утакмицу“, изјавио је Обрадовић.
Уколико Партизан победи у полуфиналу Фајнал-фора у Каунасу играће против Барселоне, која је укупним резултатом 3:0 елиминисала Жалгирис.
Vilijus, Lotermozer i Paterniko sude četvrti meč Partizana i Reala u Evroligi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Кошаркаши Партизана вечерас против Реала имају другу „меч лопту“ за Ф4 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.