Izvor: GradskeInfo.rs, 24.Apr.2023, 16:30

Матео: Имамо добру шансу да одемо на Ф4 Евролиге

Тренер кошаркаша Реала Ћус Матео изјавио је на конференцији за медије пред утакмицу са Партизаном да његов тим има добру шансу да се пласира на Фајнал фор Евролиге. Фото: PrtSc/Instagram/
realmadridbasket „Уживамо у тренутку и спремни смо за оно што нас чека. Имамо добру шансу да одемо на >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << Фајнал фор. Знамо како се играју ове утакмице, шта је потребно да бисмо отишли даље, да оставимо кожу на паркету. Желимо да после сваке утакмице можемо да се погледамо у очи и кажемо да смо урадили све“, изјавио је Матео.
Додаје да умор не може да буде изговор на сутрашњој утакмици са Партизаном.
„Не бих превише о умору. Имамо важну утакмицу и не желим да размишљамо о тим стварима. Апсурдно је сада причати о томе да ли је требало да играмо у суботу или недељу, ујутру или увече. Екипа се добро осећа, опорављени смо, упркос чињеници да смо у кревет легли тек после 2.30 ујутру.
Спремни смо и пуни самопоуздања. Сви су на 100 одсто“, истакао је тренер Реала.
Шпански стручњак осврнуо се на квалитете тренера Партизана Жељка Обрадовића.
„Он је изузетан. Гледао сам га како ради посао од млађих дана и чак смо се срели када сам водио млађе категорије Реала, а он освојао трофеје са клубом. Одувек сам волео да идем на његове тренинге и гледам га како ради. Он је бруталан тренер, звер на клупи и референца за све нас који желимо да будемо добри тренери. Али, овде се не ради о тренерима, већ играчима, јер они ће играти утакмице, не ми“, изјавио је Матео.
Хрватски репрезентативац Марио Хезоња се такође осврнуо на питање о умору играча.
„Прича се о умору, али не видим код играча да се ико жали на неке проблеме или нелагодност. Налазимо се у најважнијем моменту сезоне. Никада се нисам жалио на календар такмичења или колико је утакмица. Мораш да играш и увек будеш на 100 одсто“, закључио је Хезоња.
Lajović, Đere, Krajinović i Kecmanović u glavnom žrebu mastersa u Madridu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Матео: Имамо добру шансу да одемо на Ф4 Евролиге се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.