Сутра облачно са суснежицом и снегом, највиша дневна температура до 4 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Feb.2023, 11:46

Сутра облачно са суснежицом и снегом, највиша дневна температура до 4 степена

Према прогнози Републичког хидрометеоролошког завода, сутра се у Србији очекује пролазно наоблачење са севера и истока, у току дана прошириће се на остале крајеве, условљавајући кишу и суснежицу у низијама, а снег у брдско-планинским пределима. Фото: Градске инфо У току дана >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << најављено је више падавина у Браничевском и Поморавском округу, док ће се увече снег интензивирати на југу и југозападу Србије уз истовремено разведравање са севера.
Дуваће слаб и умерен северозападни ветар, који ће током дана бити у појачању, нарочито у Војводини, источној Србији и на планинама. Најнижа температура од – 5 степени на југоистоку Србије до 4 степена у Београду, а највиша од 7 до 11 степени.
У Београду сутра облачно, повремено с краткотрајном кишом.
Ујутро је у појединим деловима града могућа и суснежица.
Ветар слаб до умерен, северозападни, током дана у краткотрајном појачању.
Најнижа температура од 1 до 4 четири, а највиша око 8 степени. Увече и у току ноћи разведравање.
Prve penzije sa povišicom stižu sutra

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра облачно са суснежицом и снегом, највиша дневна температура до 4 степена се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.