Денвер и Јокић пласирали се у велико финале НБА лиге, „почистили“ Лејкерсе са 4:0

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Maj.2023, 09:30

Денвер и Јокић пласирали се у велико финале НБА лиге, „почистили“ Лејкерсе са 4:0

Кошаркаши Денвер Нагетса победили су у гостима Лос Анђелес Лејкерсе са 113:111, чиме су се максималним резултатом 4:0 пласирали у велико финале НБА лиге. Фото: Танјуг/AP Photo/Ashley Landis

Никола Јокић пружио је још једну феноменалу партију и за 43 минута на терену остварио трипл-дабл >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << учинак – 30 кошева, 14 скокова и 13 асистенција. Постигао је и кош за победу 50 секунди пре краја и проглашен је за МВП играча финала Западне конференције НБА лиге.

Ово је Јокићу био осми трипл-дабл у сезонској плеј оф серији, чиме је оборио 56 година стар рекорд легендарног Вилта Чембрлена.

Код Денвера истакли су се и Џамал Мареј са 25 и Арон Гордон са 22 коша.

У редовима Лејкерса изнаредну партију пружио је Леброн Џејмс, који је за 48 минута постигао 40 поена, имао 10 скокова и девет асистенција.

Денвер ће у финалу НБА лиге играти против бољег из серије Бостона и Мајамија, у коме тим из Флориде води са 3:0.

https://gradskeinfo.rs/kosarkasi-partizana-pobedili-studentski-centar-i-izborili-polufinale-aba-lige-23-05-2023/
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Денвер и Јокић пласирали се у велико финале НБА лиге, „почистили“ Лејкерсе са 4:0 се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.