У Србији у суботу сунчано и веома топло, температуре до 38 степени до понедељка

Izvor: GradskeInfo.rs, 25.Avg.2023, 10:59

У Србији у суботу сунчано и веома топло, температуре до 38 степени до понедељка

У Србији ће у суботу у току дана бити претежно сунчано и веома топло, саопштио је данас Републички хидро-метеоролошко завод. Фото: Градске инфо Дуваће слаб, источни и југоисточни ветар, а температуре ће се кретати од 15 до 37 степени. У Београду ће бити сунчано и веома топло, ветар >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << слаб, југоисточни, са температурама од 21 до 37 степени.
У недељу и понедељак време ће бити претежно сунчано и веома топло са максималном температуром од 34 до 38 степени. У понедељак после подне на северу, западу и југозападу, а током ноћи ка уторку и у уторак и у осталим крајевима промена времена уз наоблачење и освежење са кишом, пљусковима и грмљавином.
Од среде променљиво облачно и свежије са повременим пљусковима и грмљавином.
Rok za napuštanje zgrada u Kosovoskoj Mitrovici pomeren za dve nedelje

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији у суботу сунчано и веома топло, температуре до 38 степени до понедељка се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.