Данас сунчано и топло, до 38 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Jul.2023, 08:08

Данас сунчано и топло, до 38 степени

У Србији ће данас током дана бити претежно сунчано и веома топло. Само ће ујутро по котлинама и висоравнима југозападног дела земље понегде бити краткотрајне магле. Фото: Градске инфо Ветар ће бити слаб, променљив. Најнижа температура биће од 18 до 23, а највиша од 35 до 38 степени, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду ће бити сунчано и веома топло. Ветар слаб, променљив. Најнижа температура од 19 до 23, а највиша око 37 степени.
Према прогнози за наредних седам дана, у већини места у Србији биће претежно сунчано и веома топло. У среду по подне и увече у северној, западној и делу централне Србије, а од четвртка углавном на северу земље, уз више променљиве облачности, понегде са краткотрајним пљусковима и грмљавином, када се очекује и мањи пад температуре.
РХМЗ је поновио упозорење на високе температуре за подручје Србије за сутра и у првој половини наредне седмице, када се локално очекују температуре и до 40 °Ц. У великим градовима очекују се и тропске ноћи, са температуром изнад 20 °C.
Selaković: Žrtve ratova ne smeju da budu zaboravljene

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас сунчано и топло, до 38 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.