Данас до 36 степени, на снази наранџасти метео – аларм

Izvor: GradskeInfo.rs, 11.Jul.2023, 07:28

Данас до 36 степени, на снази наранџасти метео – аларм

У Србији данас претежно сунчано и веома топло. РХМЗ упозорава на изузетно високе температуре па је у многим деловима земље на снази наранџасти метео – аларм. Фото: Градске инфо Најнижа температура од 12 до 22, а највиша дневна од 32 до 36 степени. Ветар слаб и умерен, на северу и истоку >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и јак, западни и северозападни, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.И у Новом Саду претежно сунчано и веома топло.
Најнижа температура од 18 до 22, највиша дневна око 35 степени. Ветар слаб и умерен, западни и северозападни.
Температура ће у петак бити у краткотрајном паду за 5 до 8 степени, а од суботе поново топлије, па се од недеље очекује повратак максималних температура од 35 до 40 степени.
У великим градовима очекују се и тропске ноћи са минималним температурама изнад 20 степени Целзијуса. Током друге декаде јула у Београду ће бити веома топло. Данас максимална температура до 35 степени, док ће у среду и четвртак бити још топлије – од 36 до 38 степени Целзијуса. Температура ће у петак бити у краткотрајном паду за 5 до 7 степени, а од суботе поново топлије, па се од недеље очекује повратак максималних температура преко 35 степени Целзијуса.
На подручју града очекују се и тропске ноћи са минималним температурама од 22 до 24 степена.
U Srbiji lane sklopljen 32.821 brak, razvedeno 9.813 brakova

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас до 36 степени, на снази наранџасти метео – аларм се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.