Данас претежно сунчано и топло, до 36 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 07:15

Данас претежно сунчано и топло, до 36 степени

У Србији ће данас бити претежно сунчано и веома топло, од средине дана у брдско-планинским пределима уз локални развој облачности могући су краткотрајни пљускови са грмљавином. Фото: Градске инфо После подне на северу и западу очекује се јаче наоблачење са кишом и пљусковима, >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << падом тепемературе, појачаним северозападним ветром и локалном појавом непогода са градом и већом количином падавина за кратак временски период, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, по подне на северу у скретању на северозападни и у појачању. Најнижа температура од 16 до 24 °Ц, а највиша дневна од 33 до 36 °Ц.
У Београду ће бити претежно сунчано и веома топло. Увече и у току ноћи ка суботи доћи ће до јачег пролазног наоблачења са кишом и пљусковима са грмљавином, појачаним северозападним ветром и падом температуре.
Локално су могуће и непогоде у виду града и веће количине падавина за кратак временски период. Ветар слаб и умерен јужни и југоисточни, увече у скретању на северозападни и у појачању. Најнижа температура око 24 °Ц, највиша око 36 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се за викенд очекује променљиво време, на северу суво. У осталим крајевима местимично са кишом и локалним пљускивима са грмљавином.
Putnička vozila na Gradini čekaju dva sata, kamioni na Horgošu pet sati

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно сунчано и топло, до 36 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.