Сутра сунчано и веома топло, највиша дневна температура 35 степени

Izvor: GradskeInfo.rs, 22.Sep.2023, 12:14

Сутра сунчано и веома топло, највиша дневна температура 35 степени

Према прогнози РХМЗ, сутра ће у Србији у већини места током дана бити претежно сунчано и веома топло уз слаб и умерен јужни и југоисточни ветар. Фото: Градске инфо Наоблачење са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, појачаним северозападним ветром и падом температуре које >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће ујутру и пре подне захватити Бачку, после подне и увече прошириће се и на остале пределе северне, као и на западну Србију, а крајем дана и током ноћи и на остале крајеве Србије.
Најнижа температура од 14 до 22 степена, а највиша дневна од 27 у Бачкој до 35 степени на југоистоку земље. У Београду сутра претежно сунчано и веома топло уз слаб и умерен југоисточни ветар.
Јутарња температура око 22 степена, а највиша дневна око 33 степена. Касније после подне постепено наоблачење, увече и током ноћи облачно са кишом и локалним пљусковима са грмљавином, појачаним северозападним ветром и падом температуре.
RGZ: Nastavljen trend stabilizacije na tržištu nepokretnosti u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра сунчано и веома топло, највиша дневна температура 35 степени се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.