Ваздушно-космичке снаге Русије добиле вишенаменске ловце Су-35С

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Dec.2022, 16:50

Ваздушно-космичке снаге Русије добиле вишенаменске ловце Су-35С

Ваздушно-космичке снаге Русије добиле су нову партију вишенаменских ловаца Су-35С, саопштила је прес-служба Обједињене авио-корпорације (ОАК). Фото: Wikimediacommons/TSgt Ben Bloker „Авио-предузеће ОАК у Комсомолјску на Амуру направило је и предало Министарству одбране Русије још једну партију >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << нових авиона Су-35С”, наводи се у саопштењу.
Вишенаменски ловци Су-35С прошли су циклус тестирања на земљи. Као и у ваздуху у различитим радним режимима, пренео је Спутњик.
Они су прелетели са аеродрома у Комсомолјску на Амуру до места где ће бити у служби војске.
Су-35 је вишенаменски ловац генерације 4++, што значи да је по својим карактеристикама изузетно близу авионима пете генерације.
Estonija kupuje od Amerike višecevne raketne bacače HIMARS

 
Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ваздушно-космичке снаге Русије добиле вишенаменске ловце Су-35С се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.