Фудбалери Звезде ремизирали против Новог Пазара на прослави 34. титуле

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Maj.2023, 07:46

Фудбалери Звезде ремизирали против Новог Пазара на прослави 34. титуле

Фудбалери Црвене звезде ремизирали су синоћ против Новог Пазара 2:2 (0:0) у последњој утакмици седмог кола плеј-офа Суперлиге. Фото: Танјуг/Владимир Шпорчић Црвено-бели на прослави 34. титуле нису успели да упишу тријумф, а сезону су завршили без пораза, са убедљивих 97 бодова, 22 више >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од ТСЦ-а и Чукаричког и чак 26 више од Партизана.
Пред скоро 30.000 гледалаца на стадиону Рајко Митић Звезда је повела у 53. минуту сјајним голом Гелора Канге, само седам минута касније узвратио је Миљан Момчиловић.
Млади Стефан Лековић донео је нову предност Звезди у 72. минуту, али су Пазарци опет изједначили, само три минута касније, а гол је постигао Слободан Станојловић.
Уочи меча од Звездиног дреса опростио се Ненад Крстичић, у наставку је добио шансу да заигра и на најлепши начин заврши каријеру.
Од Звезде се опростио и тренер Милош Милојевић, кога ће већ од сутра заменити Израелац Барик Бахар.
Такође, на полувремену је приређен дефиле шампиона из Спортског друштва црвено-белих.
Voša remijem u Bačkoj Topoli završila sezonu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Звезде ремизирали против Новог Пазара на прослави 34. титуле се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.