Данас сунчано и топло, јутро свеже, по подне до 33 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 29.Jul.2023, 07:55

Данас сунчано и топло, јутро свеже, по подне до 33 °C

У Србији ће данас, након свежег јутра, током дана бити сунчано и топло, уз слаб ветар променљивог смера. Фото: Градске инфо Најнижа температура ће бити од 13 до 20 °C, а највиша од 30 до 33 °C, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду ће бити сунчано и топло уз слаб >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << јужни ветар, са најнижом температуром од 16 до 20 °C, а највишом око 32 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се ишчекује наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином, које ће у недељу током преподнева захватити Војводину, а до краја дана се постепено премештати и ка осталим деловима земље.
Само ће се на југу и југоистоку Србије задржати претежно сунчано и топло већи део дана.
Затим стиже мало свежије време, уз смену сунчаних и облачних интервала и локалне појаве кише и пљускова с грмљавином.
U drugom kvartalu u Srbiji 2,3 miliona zaposlenih,2,6% više nego pre godinu dana

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас сунчано и топло, јутро свеже, по подне до 33 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.