Сутра претежно сунчано и топлије, до 33 степена, понегде ноћу киша и грмљавина

Izvor: GradskeInfo.rs, 31.Jul.2023, 13:54

Сутра претежно сунчано и топлије, до 33 степена, понегде ноћу киша и грмљавина

У Србији сутра претежно сунчано и топлије, уз слаб и умерен јужни и југоисточни ветар. Фото: Градске инфо После подне на северу постепено наоблачење, које ће касно увече и у току ноћи у Војводини, као и понегде у западним и централним крајевима Србије, условити кишу, пљускове >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << и грмљавину.
Ветар ће бити у краткотрајном појачању и скретању на северозападни. Најнижа температура од 13 до 18, највиша од 30 до 33 степена, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод. У Београду претежно сунчано и топлије, уз слаб до умерен југоисточни ветар. Најнижа температура од 15 до 17, а највиса око 31 степен.
Увече постепено наоблачење, пред јутро с кишом или локалним пљуском с грмљавином, а ветар ће бити у скретању на северозападни.
У Србији у среду променљиво облачно и мало свежије, ујутро и пре подне понегде с кишом и краткотрајним пљусковима с грмљавином, после подне разведравање.
У четвртак и петак претежно сунчано и осетно топлије са максималним температурама од 33 до 38 степени. За викенд захлађење за 10 до 15 степени, местимично с кишом, пљусковима, грмљавином, а у суботу и локално обилним падавинама.
Почетком следеце седмице претежно сунчано и умерено топло.
AMS Osiguranje – najbolji način da sprečite dodatne troškove tokom letovanja

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра претежно сунчано и топлије, до 33 степена, понегде ноћу киша и грмљавина се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.