САД шаљу Израелу бомбе у вредности 320 милиона долара

Izvor: GradskeInfo.rs, 07.Nov.2023, 08:45

САД шаљу Израелу бомбе у вредности 320 милиона долара

Администрација америчког председника Џозефа Бајдена обавестила је амерички Конгрес да планира да Израелу пошаље прецизно навођене бомбе у вредности од 320 милиона долара, рекао је извор упознат са планом. Фото: Танјуг/AP/Adel Hana
Ројтерс наводи да је амерички „Вол стрит џорнал“ >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << послао формално обавештење лидерима Конгреса о планираном трансферу „спајс фемили глајдинг бомб асемблис“, врсти прецизно навођеног оружја из ратних авиона.

Позивајући се на преписку у коју је имао увид, „Џорнал“ је навео да би произвођач „Rafael USA“ доставио бомбе својој партнерској компанији у Израелу, „Рафаел адвенсд дифенс системс“, да их користи израелско министарство одбране.
Нетанијаху: Израел води рат “цивилизације против варварства“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак САД шаљу Израелу бомбе у вредности 320 милиона долара се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.