Фудбалска репрезентација Србије напредовала до 32. места на ранг листи ФИФА

Izvor: GradskeInfo.rs, 15.Feb.2024, 13:41

Фудбалска репрезентација Србије напредовала до 32. места на ранг листи ФИФА

Фудбалска репрезентација Србије напредовала је за две позиције и тренутно се налази на 32. месту на ранг листи Међународне фудбалске федерације (ФИФА), која је објављена данас. Фото: ФСС Фудбалска репрезентација Србије је сакупила 1.517,43 бода.
Прво место и даље држи актуелни >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << светски шампион, фудбалска репрезентација Аргентине, која је сакупила 1.855,2 бода. Иза ње су Француска (1.845,44) и Енглеска (1.800,05).
У ТОП 10 најбољих репрезентација света се налазе Белгија, Бразил, Холандија, Португалија, Шпанија, Италија и Хрватска.
Nadal: Brojke sve govore, Đoković je najveći teniser svih vremena

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалска репрезентација Србије напредовала до 32. места на ранг листи ФИФА се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.