У Србији сутра претежно сунчано и топло, температура до 32 степена

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Jul.2023, 13:17

У Србији сутра претежно сунчано и топло, температура до 32 степена

У Србији ће сутра бити топло и претежно сунчано уз умерен развој облачности. Фото: Градске инфоvreme Краткотрајна киша или локални пљусак са грмљавином очекују се углавном на северу, западу и југозападу Србије.
Ветар слаб, променљив.
Најнижа температура од 13 до 20, највиша >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << од 28 степени до 32 степена.
У Београду претежно сунчано и топло, у другом делу дана уз умерен развој облачности, а краткотрајна киша или локални пљусак очекује се током ноћи.
Ветар слаб, променљив.
Најнижа температура од 17 до 20, највиша око 30 степени.
Од среде до петка променљиво и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином, нарочито у среду када се очекују и локалне краткотрајне временске непогоде: обилне падавине и град. У петак на северу Србије суво, а до краја дана и у осталим крајевима постепени престанак падавина уз разведравање.
Затим до краја периода претежно сунчано.
Poreske prijave za samooporezivanje i pripadajuće doprinose u elektronskoj formi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак У Србији сутра претежно сунчано и топло, температура до 32 степена се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.