Данас претежно сунчано и топло, до 32 степана, од увече јаче наоблачење и киша

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 07:45

Данас претежно сунчано и топло, до 32 степана, од увече јаче наоблачење и киша

У Србији данас претежно сунчано и топло, после подне на северу уз променљиву облачност понегде киша или појава краткотрајних пљускова са грмљавином. Фото: Градске инфо Увече у Војводини јаче пролазно наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином, које ће се током вечери и >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ноћи ка среди премештати ка западним и централним крајевима Србије.
Најнижа температура од 14 до 18, а највиша дневна од 29 до 32 степена. Ветар слаб и умерен северозападни, касније после подне у Војводини у појачању, саопштио је РХМЗ.
У Београду претежно сунчано и топло. Увече пролазно наоблачење са кишом и пљусковима са грмљавином.
Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура око 18, а највиша дневна око 30 степени.
У Србији у среду променљиво облачно и свежије, местимично са кишом и краткотрајним пљусковима са грмљавином.
У четвртак и петак (29. и 30. јуна) у већини крајева суво време са дужим сунчаним интервалима, а само се у четвртак понегде на југу и истоку очекује краткотрајна киша или пљусак са грмљавином.
Од суботе, 1. јула, променљиво облачно и нестабилно, местимично са кишом, пљусковима и грмљавином.
Vučić danas sa ambasadorom Saudijske Arabije

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Данас претежно сунчано и топло, до 32 степана, од увече јаче наоблачење и киша се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.