Фудбалери Јувентуса извукли бод против Болоње у 32. колу Серије А

Izvor: GradskeInfo.rs, 01.Maj.2023, 08:20

Фудбалери Јувентуса извукли бод против Болоње у 32. колу Серије А

Фудбалери Болоње и Јувентуса одиграли су вечерас без победника, 1:1 у мечу 32. кола италијанске Серије А. Фото: Танјуг/Michele Nucci/LaPresse via AP Болоња је повела у 10. минуту поготком Рикарда Орсолинија из пенала. Главни судија меча Симоне Соца првобитно није показао на пенал, пошто је Данило >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << у шеснаестерцу Јувентуса оборио Орсолинија. Међутим, судија је променио одлуку после интервенције из ВАР собе. Он није имао могућност да провери да ли је био пенал, пошто ВАР монитор на стадиону није радио.
Јувентус је могао да изједначи из пенала у 31. минуту. Џон Лукуми је оборио Аркадијуша Милика, а Соца је показао да се ради о прекршају ван шеснаестерца. Међутим, поново су интервенисале судије из ВАР собе, а Јувентус је добио пенал. Милик је шутирао са 11 метара, а голман Болоње Лукаш Скорупски је успео да заустави његов ударац.
Јувентус је ипак успео да изједначи преко Милика у 61. минуту.
Српски репрезентативац Филип Костић био је у стартној постави Јувентуса, али је замењен у 57. минуту. Његов сународник Душан Влаховић ушао је у игру у 82. минуту уместо Милика.
Јувентус је трећи на табели Серије А са 60 бодова, док је Болоња осма са 45. Јувентус ће у наредном колу на свом терену дочекати Леће, док ће Болоња гостовати Емполију.
Mediji: KK Real zatražio od Partizana pojačane mere bezbednosti u Beogradu

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Фудбалери Јувентуса извукли бод против Болоње у 32. колу Серије А се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.