Саво Милошевић ће добити 311.000 евра од словеначке Олимпије

Izvor: GradskeInfo.rs, 03.Feb.2023, 19:12

Саво Милошевић ће добити 311.000 евра од словеначке Олимпије

Олимпија из Љубљане мораће да исплати Саву Милошевићу 311.000 евра због превремено раскинутог уговора након што је суд за арбитражу у спорту у Лозани пресудио у корист Србина. Фото: Wikimedia Commons/Medija centar Beograd Саво Милошевић је последњи тренерски ангажман имао у Олимпији, али се после >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << само непуна четири месеца растао са клубом из Љубљане. Словенци су приликом отказа одбили да Милошевићу исплате остатак уговора, па је случај преузео суд за арбитражу у спорту у Лозани (ЦАС). „Ово је одлука коју сам очекивао, знао сам да ће бити таква, другачије није ни могло да буде, јер је све на мојој страни. Олимпија је на све могуће начине тражила како да одложи исплату, али су и они знали да ће изгубити пред ЦАС-ом”, рекао је Милошевић у изјави за словеначки СН Портал.
„Осећам олакшање. Прошло је 14 месеци откако сам отишао и све се претворило у ноћну мору. Нисам радио 14 месеци, што је лоша ствар, али тако се десило. Није било шансе да се избегне ова ситуација, иако сам дао све од себе да до тога не дође. Другог избора на крају нисам имао”, казао је српски стручњак и признао да је био спреман да се нагоди са Олимпијом, али да то није било могуће.
„Првих месеци нисам причао ни са ким из клуба. После тога сам се чуо неколико пута са Игором Баришићем (директор клуба, прим.аут), последњи пут пре 15 дана. Иако сам био спреман да се одрекнем дела захтева, нисмо успели да се договоримо. Људи из Олимпије су се увек понашали по систему ‘узми или остави ово што ти нудимо’. На такав начин било је немогуће доћи до договора”, закључио је Милошевић.
Dečak sa Kosova Stefan Stojanović Zvezdin gost na utakmici protiv Vojvodine

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Саво Милошевић ће добити 311.000 евра од словеначке Олимпије се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.