31. jula saznajte sve što Vas interesuje o zarađivanju na svetskoj berzi

Izvor: Press, 22.Jul.2014, 12:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

31. jula saznajte sve što Vas interesuje o zarađivanju na svetskoj berzi

Šta je FXLider “Open Day”?
“Trgovanje i zarađivanje na svetskoj berzi je i dalje nepoznato velikom broju ljudi. Zato smo došli na ideju da organizujemo FXLider “Open Day”, jedinstvenu priliku da uz kafu zakažete sastanak 1 na 1 sa jednim od naših eksperata. Na taj način 
e svako koga interesuje ovaj savremeni način trgovanja i zarađivanja novca, moći u jednom neformalnom okruženju kompletno da se informiše. Pored toga, možete poneti i svoj laptop ili smart telefon, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << preuzeti platforme za trgovanje i dobiti podršku i pomoć direktno na svom uređaju. Open Day će trajati od 12-18h u hotelu Life Design u Beogradu, a svi koji žele da zakažu  sastanak, treba jednostavno da se prijave, izaberu vreme koje im najviše odgovara i rezervišu svoj termin. Onaj ko rezerviše termin može doći sam ili sa prijateljem.
Svako ko ima bilo kakvo pitanje ili nejasnoće u vezi trgovanja, treba da dođe i iz prve ruke sazna sve što ga interesuje. Takođe, pored osnovnog upoznavnja sa berzom, naši eksperti će moći svima koji to žele, da na licu mesta naprave  investicioni plan i očekivanu zaradu konkretno za određenu investiciju.
Nadamo se da ćemo na taj način bar odredjenom broju ljudi uspeti da približimo ovaj alternativni način zarade koji je već godinama veoma popularan u svetu”, navode iz FXLider-a.
Svi koji žele da se prijave za FXLider “Open Day” to mogu učiniti na linku OVDE.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.