Сутра облачно и свежије, местимично с кишом, до 31 °C

Izvor: GradskeInfo.rs, 23.Jun.2023, 13:20

Сутра облачно и свежије, местимично с кишом, до 31 °C

У Србији ће сутра бити умерено до потпуно облачно и свежије, местимично с кишом и пљусковима са грмљавином. Фото: Градске инфо На истоку, југу и југозападу Србије грмљавински развоји ће локално бити веома јаки и праћени градом, олујним ветром и великом количином падавина за >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << кратко време.
Ветар слаб и умерен, северозападни, у зони пљускова јак и олујни. Најнижа температура од 17 до 21 °C. Највиша од 23 °C на западу, до 31 °C на истоку и југоистоку Србије.
У Београду ће бити умерено до потпуно облачно и свежије са појавом кише и пљускова са грмљавином. Ветар слаб и умерен, северозападни. Најнижа температура око 20 °C, а највиша око 26 °C.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији ће у недељу бити променљиво облачно, на северу Србије суво, а повремена киша и пљускови са грмљавином очекују се јужно од Саве и Дунава. У понедељак ће у већем делу земље бити претежно сунчано, осим на истоку где ће, уз више облачности, и даље бити услова за падавине. Пролазно наоблачење из средње Европе условиће краткотрајне пљускове са грмљавином у уторак, крајем дана поново у Војводини, а у среду у осталим крајевима.
Променљиво време задржаће се до краја јуна, а максималне температура кретаће се углавном од 25 до 30 °C. Почетком јула поново топлије.
RHMZ: Upozorenje na vremenske nepogode u Srbiji

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра облачно и свежије, местимично с кишом, до 31 °C се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.