Позоришни фестивал “Упад” од 31. октобра до 5. новембра у СКЦНС Фабрици

Izvor: GradskeInfo.rs, 16.Okt.2023, 07:44

Позоришни фестивал “Упад” од 31. октобра до 5. новембра у СКЦНС Фабрици

Позоришни фестивал “Упад”, који је покренуо Студентски културни центар Нови Сад, одржава се по пети пут, од 31. октобра до 5. новембра у Фабрици СКЦНС-а. Фото: skcns.org Основна идеја “Упада” је промовисање и популаризација позоришне уметности за младе, а све представе у програму >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << изабрали су активни/е млади/е гледаоци/тељке, односно селектори/ке: Ања Пејиновић, Марија Ђурђевић, Павле Хрнчић, Вишња Вукајловић, Јелена Лакетић, Петра Протић, Мила Пајић, Амели Стакић, Сташа Кецмановић и Лана Тркља.
Претходних година, Фестивал „Упад“ организован је у склопу међународног пројекта“Be SpectACTive!” који подржава ЕУ програм Креативна Европа, а чији фокус је развој активне публике и партиципација, као и међународна мобилност уметника.
Од ове године, Фестивал наставља да се развија самостално, у продукцији Студентског културног центра Новог Сада, а уз подршку Покрајинског секретаријата за културу, јавно информисање и односе с верским заједницама и Града Новог Сада.
За ученике и студенте улаз је бесплатан на све представе, уз обавезну резервацију улазница на овом линку.
Редовна цена улазница биће 500 динара и моћи ће да се купе пред почетак представа у СКЦНС Фабрици.
Све представе почињу у 20 часова.
Програм и детаље фестивала погледајте ОВДЕ.
Od utorka kreće prodaja ulaznica za filmski festival „Obnova“

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Позоришни фестивал “Упад” од 31. октобра до 5. новембра у СКЦНС Фабрици се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.