Коцар и Папајанис проглашени за најкорисније играче (МВП) 31. кола Евролиге

Izvor: GradskeInfo.rs, 30.Mar.2023, 15:35

Коцар и Папајанис проглашени за најкорисније играче (МВП) 31. кола Евролиге

Кошаркаш Басконије Маик Коцар и члан Панатинаикоса Јоргос Папајанис проглашени су за најкорисније играче (МВП) 31. кола Евролиге, саопштено је данас на званичном сајту најквалитетнијег европског клупског такмичења. Фото: Градске инфо Коцар је у победи Басконије над Албом 93:87 >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << постигао 23 поена и имао 10 скокова, три асистенције и две блокаде за 30 минута на терену. Панатинаикос је у Атини савладао Албу 86:76, а Папајанис је за нешто више од 28 минута на терену постигао 24 поена и имао је 11 скокова, три блокаде и једну асистенцију. Коцар и Папајанис су забележили по 40 индексних поена.
У ТОП пет најбољих кошаркаша 31. кола Евролиге налазе се још плејмејкер Басконије Даријус Томпсон (38) и играчи Барселоне Николас Лапровитола (32) и Никола Миротић (27).
Embid se oporavio i srušio Dalas

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Коцар и Папајанис проглашени за најкорисније играче (МВП) 31. кола Евролиге се појављује прво на Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.