Сутра сунчано и топло, температура до 31 степен

Izvor: GradskeInfo.rs, 12.Avg.2023, 12:45

Сутра сунчано и топло, температура до 31 степен

У Србији ће сутра, после ведрог и свежег јутра, током дана преовлађивати сунчано и топло. Фото: Градске инфо Ветар слаб до умерен, источни и североисточни. Најнижа температура од 10 до 16 °Ц, највиша дневна од 27 до 31 °Ц, саопштио је Републички хидрометеоролошки завод.
У Београду >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << ће, после ведрог и свежег јутра, током дана бити сунчано и топло. Ветар слаб, источни и североисточни. Најнижа температура од 13 до 16 °Ц, највиша дневна око 29 °Ц.
Према прогнози за наредних седам дана, у Србији се очекује претежно сунчано и топло са максималном температуром у већини места од 30 до 34 °Ц.
Од уторка по подне, уз локални развој облачности, биће услова за краткотрајне пљускове са грмљавином,углавном у брдско-планинским пределима, а средином седмице понегде и на северу земље.
У уторак и среду у косавском подручју дуваће умерен, на југу Баната и у планинским пределима источне Србије повремено и јак источни и југоисточни ветар.
Seničić: Najtraženiji aranžmani za Grčku, Crnu Goru i Tursku

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Сутра сунчано и топло, температура до 31 степен се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.