Ливерпул понудио Пари Сен Жермену 300 милиона евра за Килијана Мбапеа?

Izvor: GradskeInfo.rs, 27.Jun.2023, 13:51

Ливерпул понудио Пари Сен Жермену 300 милиона евра за Килијана Мбапеа?

Фудбалски клуб Ливерпул спреман је да понуди Пари Сен Жермену 250 милиона евра плус још 50 милиона евра кроз бонусе за Килијана Мбапеа, тврди агент Међународне фудбалске федерације (ФИФА) Марко Кирдемир, преноси шпански спортски лист „Марка“. Фото: Танјуг/AP Photo/Christophe Ena Мбапе има >> Pročitaj celu vest na sajtu GradskeInfo.rs << уговор са шампионом Француске до јуна наредне године, а недавно је саопштио да не жели да продужи сарадњу са клубом из Париза.
„Ливерпул жели да плати 250 милиона евра и бонусе за Мбапеа. Ушао је у борбу са Реалом за нападача Пари Сен Жермена. Одлука и избор су на Мбапеу“, тврди Кирдемир. Мбапе (24) је пре шест година стигао у ПСЖ из Монака у трансферу вредном 180 милиона евра. Власници шампиона Француске су пре неколико дана поставили ултиматум Мбапеу да до краја јула продужи уговор са ПСЖ-ом или да у летњем прелазном року уз обештећење напусти клуб из Париза.
Мбапе има годишњу плату у шампиону Француске чак 72 милиона евра, а наводно је већ годинама у контакту са челницима Реала. Председник мадридског клуба Флорентино Перез је наводно понудио ПСЖ-у обештећење од 250 милиона евра са бонусима за Мбапеа.
Jurohups: Panter u Barsi

Преузмите андроид апликацију.
Чланак Ливерпул понудио Пари Сен Жермену 300 милиона евра за Килијана Мбапеа? се појављује прво на Најновије градске вести Нови Сад | Градске инфо.

Nastavak na GradskeInfo.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta GradskeInfo.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta GradskeInfo.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.